Piata Unirii din Timisoara – al treilea cel mai vizualizat clip

Categories VLOG

Cand mi-am propus sa fac un articol distinct pentru fiecare clip de pe vlog nu mi-am propus sa le dau chiar in ordine. Ar fi absurd sa dau la rand 7 clipuri filmate in Iasi. Asadar, acum voi vorbi despre Piata Unirii din Timisoara (atentie: Piata Unirii NU este Piata Operei, aia, oficial, se cheama Piata Victoriei).

Asadar, intai si intai, anunt de la inceput ca nu stiu de ce este acesta al treilea cel mai vizualizat clip. De ce are mai multe vizualizari decat clipul din Craiova (clip care-i abia numarul 12 ca numar de vizualizari). 

Acum, de ce o avea acest clip atatea vizualizari (care, obiectiv vorbind, nu-s chiar asa multe, fata de alti vloggeri eu stau extrem de prost):
– Pai este foarte scurt (sub 3 minute). Daca era videoclip muzical, ar fi putut participa la Eurovision. O conta si asta, multi nu vor clipuri exagerat de lungi.
– O fi vorba de optimizare. Caci lumea o cauta pe Youtube Piata Unirii din Timisoara.
– Este filmat in aer liber, nu inauntru. Lumea apreciaza clipurile filmate afara (aka cel cu Corida, liderul absolut).
– Este filmat de altcineva. Alea filmate de mine (tot selfie-uri s-or chema) par a nu avea atata succes. Drept urmare, atunci cand voi mai filma pe viitor, pe cat posibil voi pune pe altcineva sa ma filmeze. Pe cat posibil, zic.

Ma rog, nu stiu cat de bine a fost promovat, habar n-am ce am facut atunci pe Facebook, pe Twitter. Asta nu mai tin minte. Cert e ca dureaza putin si merita sa-l vedeti. Daca atatia oameni l-au gasit interesant, sigur il veti gasi si voi.

Acum, o intrebare corecta ce mi-a fost pusa: de ce ai clip cu Piata Unirii din Timisoara si nu ai si unul cu Piata Unirii din Bucuresti? Apai buna intrebare, trebuie sa rectific cat de curand asta. Salutari BLONDE tuturor!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.