Nascut dezorientat este brandul meu personal

Categories VLOG

Am atatea si atatea postari pe facebook ce sunt incluse in categoria Nascut Dezorientat. Am si un hashtag, pe care inca nu a indraznit nimeni sa mi-l confiste: #NascutDezorientat.

Aici, in acest clip, va povesteam cum m-am ratacit eu in Iasi. Cum am ratat eu filmul Fiul lui Saul, film care, spre rusinea mea, nu l-am vazut. Cred ca e cu blestem pentru mine.

De ratacit m-am ratacit cam peste tot. In unele locuri, acceptandu-mi (dez)orientarea, am bagat gps-ul desi, poate, nu era necesar. Sau, ma rog, desi altii n-ar fi facut-o.

De exemplu, la Cluj in 2016, la Comedy, stateam destul de aproape de Piata Mihai Viteazu. 15 minute faceam pe jos. Bineinteles ca pana la locatie, Casa Dragalina, bagam gps-ul (va zic locatia ca sa va dati seama unde stateam).

M-am ratacit si-n Bucuresti. Si nu o singura data. Ar fi bine.

M-am ratacit si-n Paris. Si tineti cont de faptul ca-n Paris am fost in 2008. Deci nu aveam gps. Ma bazam pe o harta fizica, de fapt pe un ghid turistic ce avea bucati de harta.

M-am ratacit si prin Timisoara (desi acolo, la dracu’, locuiam in centru, iar teatrul are locatiile tot p-acolo). Nu m-am ratacit prin Sibiu, ala mi se pare un oras facut logic.

Totusi, m-am ratacit in Craiova. Asta pentru ca m-am dat mare si am zis ca pot ajunge la locatie fara Gps. Singura problema e ca stiam strada, dar nu stiam daca sa fac stanga sau dreapta pe ea. Eh, am aflat ulterior, adica abia atunci cand am ajuns pe o strada necunoscuta.

Acum, nu as vrea sa va fac un top la ratacirilor mele, p-ala il pastrez pentru alta data. Probabil pentru vlog.

Va spun, insa, ca orice postare din categoria Nascut Dezorientat atrage love-uri, haha-uri, like-uri, insa niciodata UAU-uri. Nimeni nu se mai mira de dezorientarea mea. Oare de ce? Salutari DEZORIENTATE tuturor!

 

 

1 thought on “Nascut dezorientat este brandul meu personal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.