Despre jocul Angry Birds

Categories VLOG

Unul dintre clipurile la care tin cel mai mult si care are un numar nedrept de mic de vizualizari este cel de mai jos, cel despre jocul Angry Birds. Este filmat acasa, printre multe fire si alte chestii de care dau prin casuta mea.

Este al doilea clip cu sub 100 de vizualizari, in ordine cronologica zic. Acum inteleg ca sunt plictisitor, inteleg ca nu asta vreti de la un vlogger. Promit si chiar sper sa fac clipuri mai dinamice, in care sa FAC ceva, nu doar sa ZIC ceva.

Totusi, aveam sperante. Voiam sa cred ca pentru Angry birds va veti uita la clip. Voiam sa cred ca v-a prins si pe voi joculetul. Oh, well, se pare ca nu. Sau poate n-ati dat de el, dintr-un motiv care-mi scapa.

Ma rog, intre timp a aparut si filmul Angry Birds, pe care l-am vazut si pe care vi-l recomand. Am si scris despre el, dupa cum vedeti. Din pacate, nici articolul nu a fost citit de foarte multe persoane, nici articolul nu a ajutat clipul sa depaseasca 100 de vizualizari. Trist. Si va mai mirati ca-s pasarile alea furioase.

E drept, cineva-mi spunea ca acest clip este la fel de plictisitor pe cat este jocul Angry Birds. Teoretic da, teoretic este joc tampitel. Practic, m-a prins atat de mult incat am pierdut in total cateva zile bune cu el. Deci a fost orice, nu plictisitor. Altfel, un joc nesfarsit, pentru ca apareau (si probabil inca apar) noi si noi variante. Noi si noi editii (Angry Birds Rio, Angry Birds Star Wars). Pasarile pot fi furioase peste tot, si-n spatiu, si-n Brazilia. Las’, se calmeaza ele.

Fara legatura cu jocul Angry Birds, oare clipul are atat de putine vizualizari pentru ca-i filmat acasa? Oare un cadru natural autentic aduce trafic mai bun? Hmmm … Buna intrebare …

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.