Clipuri editate: explicatii

Categories VLOG

In cel de-al doilea clip din (momentan) scurta mea experienta vlogosferica explicam de ce nu editez eu clipurile. Aparent, la un anumit moment, in vreo 3 clipuri, am renuntat la principiul asta si le-am editat. De fapt, n-am facut asta. Va explic imediat cum sta treaba cu aceste clipuri editate sau nu.

Asadar, eu prin editarea unui clip si implicit a unei fotografii inteleg editarea calitatii video ori audio. In cazul unei fotografii inteleg sa editezi culorile, sa blurezi ULTERIOR o parte, pentru a iesi in evidenta o persoana (ori un obiect). Inteleg sa-i cresti ori sa-i scazi luminozitatea. 

In cazul clipurilor, editarea ar insemna sa ma filmez cu un ecran verde in spate (pentru a pune acolo un fundal smecher), ar insemna sa ma filmez cu camera si sa ma inregistrez cu telefonul, urmand apoi sa lipesc sunetul peste imagne. Ar insemna sa tai anumite momente, cand ma balbai. Nu am facut nimic din toate astea.

Exista clipuri, nu multe, in care am filmat cate 1 minut ori chiar 2 in mai multe locuri. Le dau aici ca exemplu CU LINK, urmand sa vi le arat ulterior, intr-un articol dstinct. Asadar, amintesc aici clipul facut in Craiova, filmat in mai multe locatii din Craiova, clipul incepand in Gara si terminandu-se tot acolo. Aici, tot ca noutate, am inserat si cateva descrieri (sa-i spun subtitrare?).

Al doilea clip editat astfel este cel despre Corida. Dupa mine, cel mai bun clip de pe vlogul meu. Dar oare conteaza ce cred eu?

Revenind la cel de-al doilea clip, ca vizualizari e cam la jumatate, 231 (in secunda asta, cand scriu articolul). Teoretic putin. Practic foarte mult, caci clipuri foarte bune au mai putin vizualizari.

Si apropo, tin sa fac o precizare: am scris in articolul trecut ca primul clip a ramas cel mai vizualizat. Se pare ca nu-i asa, clipul cu Corida depasind 600 de vizualizari (repet: cel mai bun clip dupa mine).

Acum, fac un anunt: s-ar putea sa ma apuc de editat, intr-o forma basic (traiasca romengleza), clipuri. Veti vedea clipuri editate, dar foarte putin, si nu pe toate. Asta ca sa vedeti cat de des ma contrazic eu 🙂 Salutari BLONDE tuturor!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.