Particip la SUPER BLOG 2017 + CONCURS!!

Categories Super-Blog 2017

Numele competitiei: SUPER BLOG 2017
Locatia concursului: de oriunde exista o conexiune la internet.
Numele participantului: Emil Calinescu alias Blond.RO
Ce anume l-a impiedicat pana acum sa castige: O pisica neagra, probe ori note venite in data de 13…
Locul pe care se va clasa la finalul editiei: locul unu e al meu/locul unu sunt doar eu
Contracandidati: toata lumea care-mi va sta in cale
Locatie gala: Poiana Brasov; daca aveti drum pe acolo, veniti sa (MA) aplaudati;
Adresa concurs: Super minus blond punct eu (adica faceti click aici)
Alte observatii:
1. Puteti pune umarul la castigarea concursului prin laicuri, distribuiri, comentarii. Nu ajuta trollare adversarilor, atat timp cat comentariile la alte articole, fie ele si negative, fac acele articole relevante.
2. Clipul se aude dubios, vad eu cum rezolv problema la urmatoarele clipuri. Momentan savurati clipul asta asa cum e el.
3. Mi-am luat selfie stick.
4. Ne vedem la gala, loc unde sper sa NU dati cu pietre in mine. Asta pentru ca al meu cap vreau sa ramana blond, nu sa se transforme intr-un inrosit de sange.
5. Anunt un concurs! Lasa un comentariu aici sau pe youtube cu locul pe care crezi ca ma voi clasa la concursul SUPER BLOG 2017 si poti castiga un premiu surpriza din partea mea. Daca mai multe persoane au raspuns corect, voi face tragere la sorti. Daca lasi comentariu in ambele parti, ai 2 optiuni: fie lasi cu acelasi loc, caz in care numele tau intra de 2 ori in tragerea la sorti, fie lasi cu locuri diferite. In acelasi loc, pe blog ori pe youtube, nu ai voie sa lasi mai multe comentarii. Bonus: aboneaza-te la vlogul meu, distribuie acest articol ori doar clipul si poti, de asemenea, comenteaza acest articol si articolele din concurs si poti castiga, de asemenea, un premiu surpriza. Cei mai BLONZI fani BLOND.RO castiga premii BLONDE! Primul concurs va dura fix 2 saptamani, se va termina cand se va anunta prima nota in concursul Super Blog 2017. Al doilea, insa, se va intinde pe toata durata competitiei!

Mai e ceva? Ah, da, era sa uit: ne vedem in ring. Daca esti blogger, intra in competitia Super Blog 2017 si poti sa-mi furi premiile. Dar sa nu ai impresia ca daca-mi furi vreun premiu te voi mai premia… Exclus! Glumesc (sau nu).

 

 

4 thoughts on “Particip la SUPER BLOG 2017 + CONCURS!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.