Despre fericire si despre frica de spatii inchise.

Categories VLOG

Din categoria lucrurilor pe care trebuie sa le bifati in viata asta: sa mancati shaorma in fata camerei. Poate fi o tableta, o camera foto sau o camera profesionista de filmat. Nu conteaza, este ceva ce trebuie facut. Ma rog, eu va ziceam ca vorbesc despre fericire si frica de spatii inchise. Ceea ce am si facut, in clip.

Vorbesc serios. Vedeti in clip ca fix despre asta vorbeam.

Acum sa vorbim nitel despre shaorma. Nu am inca blog de mancare, acel inca trebuie subliniat, asa ca imi permit sa vorbesc despre mancare cam peste tot. Pe toate blogurile detinute. Ma rog, pe unde se poate.

Asadar, sa vorbim despre shaorma. De ce imi place mie shaorma, de ce o consider aducatoare de fericire si de ce o prefer la lipie. Si, mai ales, de ce nu dau doi bani pe ce zic unii sau altii despre calorii. Asadar:

– Este un mix de incrediente pe care cu greu il gasesti la alte mancaruri. Si varza, si cartofi, si carne (bine condimentata), si maioneza, si ceapa, si usturoi, si ceva iute (caci iute o mananc, dulce e doar desertul), si un soi de paine (sau chifla, daca vorbim de kebab).

– Pomeneam de lipie ori chifla pentru ca nu suport, dar deloc, shaorma la farfurie. Este ceva absurd. O contradictie in termeni. Farmecul este sa se amestece incredientele, sa le simti impreuna, nu separat. Shaorma la farfurie e ca si cum ai asculta opera intr-o casa cu buda in fundul curtii. Ma rog, ceva de genul.

– Este o mancare care aduce fericire, pe care toata lumea o mananca cu pofta. Nu mananca nimeni shaorma in scarba, doar ca sa tina de foame. Asa se mananca salata, asa se manca brocoli. Shaorma o mananci cu pofta, o savurezi. Iar petele de shaorma de pe haine sunt dovezi ale fericirii. Nu te rusinezi cu ele, te mandresti. Sunt trofee.

Acu’ nu stiu ce parere aveti voi despre fericire ori despre frica de spatii inchise, da’ zic sa vedeti clipul. Cu rabdare pana la capat. Salutari BLONDE tuturor!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.