Nu am fost niciodata la Opera!

Categories VLOG

Clipul de mai jos este filmat in Iasi. E in fata Teatrului National Vasile Alecsandri, eu credeam ca-i in fata Operei. Ma rog, p-acolo. Asta mi s-a semnalat ulterior. Eu eram nestiutor, habar nu aveam, cand l-am pus, ca gresisem.

Acum, de ce nu m-am dus niciodata la Opera? Raspunsurile pot fi diverse. Evit sa spun ca nu mi-ar placea acolo (desi acum cativa ani as fi zis asta fara ezitare) pentru ca mi-am propus sa nu mai spun ca-mi displace ceva la care nu am fost. E drept, am mai urmarit concerte la tv, nu e ca si cum nu as avea habar ce se intampla acolo. 

In al doilea rand, partea importanta: nu imi place portul spectatorilor de Opera. Urasc cravatele, papioanele, urasc albul ori negrul in exces. Mersul la Opera este snobism, este etalare ostentativa a hainelor (in special din partea femeilor). Opera nu inseamna doar muzica pe care se presupune ca te duci s-o asculti.

Ma voi duce la Opera, asta-i clar. Sa vedem insa cand si cu cine.

Acum, nu pot incheia fara sa spun ca acesta este SINGURUL clip filmat vertical. Ma credeti ca nu stiu ce mi-a venit atunci sa filmez vertical? Nu ma credeti, asa-i? Nici eu nu cred asta. Stiu, sunt incredibil, mereu imi place sa ma laud cu asta.

Blonzenia, insa, se manifesta fix atunci cand nu ma astept. Si nu presupune doar rataciri. Nu, nu eram live, clipul a fost filmat si incarcat ulterior pe Youtube. Da, atat de blond sunt.

Gata, cam atat despre Opera. Cand voi merge acolo pentru prima data voi da de veste. Cronica nu voi face. Ma rog, mie-mi displace sa se spuna despre mine si ca as face cronica de film ori de teatru. Am eu piticii mei in acest sens. Salutari BLONDE tuturor!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.