Disputa UBER vs TAXI inca suscita interes

Categories VLOG

Despre avantajele UBER s-a tot scris. Despre semi-legalitatea UBER la fel. Intre timp a aparut concurenta si pentru concurenta taxiurilor, in speta TAXIFY. Un UBER venit din est, care functioneaza pe aproape aceleasi reguli. Aplicatia este asemanatoare, unii zic aproape identica. Nu intru in amanunte.

Intre timp, s-au mai schimbat urmatoarele:

– UBER in 4 orase: nu doar Bucuresti, ci si Cluj, Brasov si Timisoara. Avantajul este ca nestiind ce firme de taxi sunt prin acele orase, optezi pentru UBER. Ca p-aia o stii.
– Tarifele au cam inghetat, nu mai au voie nici sa urce foarte mult. Concurenta cu TAXIFY isi spune cuvantul.
– Conditiile pentru a deveni sofer UBER sunt din ce in ce mai relaxate. Au ajuns inclusiv fosti taximetristi. Ceea ce nu stiu cat de bine este.

In alta ordine de idei, in acest clip imi pusesem castile alea mari (intre timp s-au rupt, arata foarte inestetic, dar inca functioneaza). Inca nu sunt decis daca sa ma filmez cu astfel de casti, vizibile, pentru un sunet foarte bun, sau sa ma filmez fara, sa ma vad mai bine, dar sa ma aud mai prost.

Si sper ca-mi apreciati camasa, una pe care o voi purta mai rar in lunile ce urmeaza din cauza vremii. E timpul sa-mi scot din dulap camasile cu maneca lunga. Tot inflorate si ele, dar de toamna-iarna.

Legat de UBER, fusesem intrebat candva daca m-as baga ca sofer UBER (presupunand ca as avea carnet). I-am spus ca nu, dar fix d-aia ii apreciez pe cei care s-au bagat. Pur si simplu nu-mi place taximetria, indiferent ce nume poarta ea oficial, pe hartie. Nu-mi place si pace, desi recunosc ca e o modalitate misto de a invata orasul (un sofer UBER fix asta mi-a spus) si de a cunoaste oameni. Doar ca pot accepta faptul ca nu e pentru mine. Bine, repet, momentan nici nu se pune problema: NU am carnet! Salutari BLONDE tuturor!

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.