
Nu stiu daca ati vazut disputele privitoare la dozele de aluminiu. Cica ar provoca Alzheimer. Ma rog, atunci cand veti avea efectiv boala in cauza nu va veti mai aminti cum si de la ce ati luat-o. Ceea ce e firesc.
Ma rog, eu aici am testat efectiv diferentele pe o bere care-mi place, Timisoreana nepausteurizata. Nu as testa-o pe o bere care-mi displace. Sau, ma rog, pe un lichid pe care cu greu l-as putea numi bere.
Si pentru ca tot vorbim de teste, ma gandesc sa testez, cat de curand, diferenta dintre o bere la Pet si una la Sticla. Probabil voi lua Holsten, sa nu fie chiar Bergenbier… Ma rog, sunt lichide mai proaste decat Bergenbier…
In alta ordine de idei, cu prima vizita pe care o voi face-n Timisoara voi face testul halba vs sticla. La Timisoreana nepasteurizata testul asta mi se pare edificator, cel mai important: caci in Timisoara se vindea si pana acum Timisoreana nepasteurizata, ei ii ziceau bere proaspata. Asadar, vreau sa vad care-i diferenta dintre berea aia proaspata, bagata-n butoi si de acolo in halba si berea ambalata, pusa in sticla. N-o fi ea pasteurizata, dar un mic proces chimic, de imbuteliere, tot sufera. Abia astept acel test. Dar se pare ca urmatoarea mea vizita timisoreana se mai amana 🙂
Ma rog, eu voi face mai multe teste pe bere. Si, asa, ca #spoiler, urmatorul clip, revenirea mea oficiala, #pebune, in vlogosfera, va fi tot cu un clip despre bere. Nu va dezvalui mai multe. Va spun ca daca totul decurge cum trebuie, chiar maine veti vedea acest clip. Care clip va ateriza, bineinteles, si pe acest blog.
Momentan va las sa savurati clipul despre Timisoreana nepasteurizata, adica un vesnic duel intre o bere la doza si o bere la sticla. Invingatorul il gasiti in clip. Salutari SPUMOASE tuturor!