Andra Istrate: Mandria de a fi blonda

Categories Blond/Blonda

Pana acum, niciodata nu am luat prea in serios treaba asta cu blonzenia parului sau… a mintii, asta si pentru ca nu sunt chiar atat de… blonda, nici la propriu, nici la figurat. Mai degraba, as spune ca parul meu are culoare frunzisului de toamna, desi mi-ar fi placut sa fie un blond curat, care sa imi tradeze originile nemtesti. Ei bine, Emil cel Blond mi-a lansat provocarea de a scrie despre rusinea ori mandria de a fi blonda. Eu am ales sa va povestesc despre mandrie, pentru ca imi place sa pun totul intr-o lumina cat mai pozitiva.

Nu cred ca exista o alta culoare a parului despre care sa se vorbeasca atat de mult ca blondul. Atunci cand esti blond, culoarea parului tau devine un element care iti defineste nu doar trasaturile fizicie, ci si intreaga personalitate, as putea spune identitate.

De ce e cool sa fii blonda

  1. Persoanele blonde arata mult mai tinere, mai inocente. Asta este primul motiv pentru care ma bucur ca sunt blonda. In prezent, am 28 de ani, dar arat mult mai tanara. Am testat culori mai inchise pentru par, chiar brunet, si abia atunci aratam de varsta mea. In plus, firele albe apar mai tarziu la persoanele blonde; un avantaj in plus.
  2. Atunci cand esti blond sau blonda, poti sa porti orice culoare, dar mai ales culori vesele si vibrante. Acum inteleg de ce Emil poarta mereu bluze colorate.
  3. Iti poti schimba foarte usor culoarea parului, nu mai ai nevoie de tot felul de tehnici pentru decolorare. Pur si simplu, iti alegi culoarea si esti sigur/a ca vei avea parte de rezultatul dorit.
  4. Se spune ca blondele se distreaza cel mai tare! Ei, pai daca asa se spune, asa sa facem! Hai sa petrecem pentru a indeplini “profetia”.
  5. Atunci cand esti blond/a poti sa faci misto de tine daca faci o prostie spunand, pur si simplu, “Sunt blond/a” si imediat vei fi iertat/a pentru prostia pe care tocmai ai facut-o. Am imbratisat de foarte multe ori tehnica asta si mereu a mers.
  6. Baietii prefera fetele blonde, dar si fetelor le plac baietii blonzi, mai ales daca au si ochii albastri.

A fi blond este un stil de viata, nu e asa, Emil?

Articolul Mandria de a fi blonda a fost scris de Andra Istrate. Blonzeniile ei pot fi citite pe www.andraistrate.ro. Iar daca vreti s-o descoperiti mai bine, puteti sa-i cititi interviul acordat unui blog la fel de blond precum acesta #pebune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.